/

Friday, September 14, 2012

Disney On Ice presents Rockin' Ever After - Show Trivia


Disney On Ice presents Rockin’ Ever After


TRIVIA
Disney•Pixar’s BRAVE

1.      What does King Fergus give Merida for her birthday?

Answer: A bow and arrow

2.      What are the names of Merida’s mischievous triplet brothers?

Answer: Harris, Hubert,snd Hamish 

3.      What sport does Merida choose for her suitors to compete in?

Answer: Archery 

4.      What is the name of the bear that Merida’s father is searching for?

Answer: Mor'du 

5.      What does Merida’s mom eat that turns her into a bear?

Answer: A tart from the witch woodcarver

Disney’s The Little Mermaid

6.      How many sisters does Ariel have?

Answer: Six

7.      What is the object that Ariel’s friend Scuttle calls a dinglehopper?

Answer: A fork

8.      Who tricks Ariel into visiting Ursula to gain human legs?

Answer: Flotsam and Jetsam

9.      Ursula gives Ariel the ability to walk on land.  How long is this ability supposed to last?

Answer: 3 days

  1. What is the name of Ariel’s best friend?
Answer: Flounder

Disney’s Tangled

11.  What is the name of the tavern where Flynn and Rapunzel meet a bunch of Viking thugs?
      Answer: The Snuggly Duckling
12.  What is Flynn Rider’s real name?
  
       Answer: Eugene Fitzherbert

13.  What weapon does Rapunzel use against Flynn when he climbs into the tower?

Answer: A frying pan

14.  What did Flynn Rider steal from the castle?

Answer: The tiara that belonged to the lost princess

15.  Who kidnapped Rapunzel from her castle when she was a baby?

Answer: Mother Gothel

Disney’s Beauty and the Beast

16.  What does the Beast give Belle to always remember him by?

Answer: A magic mirror

17.  Who does Gaston want to make his wife?

Answer: Belle

18.  Maurice is taking an invention to the fair. What does the invention do?

Answer: Chops wood

19.  What part of the castle does the Beast forbid Belle to go to?

Answer: The West Wing

20.  Name at least three of the enchanted characters that live in the Beast’s castle.

Answer: The Beast, Mrs. Potts, Chip, The Featherduster, Cogsworth, Lumiere, The Wardrobe, Stove (Chef Bouche)


Disney On Ice presents Rockin' Ever After is coming to Baltimore October 24-28, 2012, at First Mariner Arena, and tickets can be purchased at disneyonice.com, Ticketmaster, retail locations, or the appropriate Arena Box Office or call 1-800-745-3000. 

*I am a Feld Family Ambassador, and in exchange for my time and efforts in attending shows and reporting my opinion within this blog, as well as keeping you advised of the latest discount offers, Feld Entertainment has provided me with complimentary tickets to Feld shows and opportunities to attend private Feld pre—Show events. Even though I receive these benefits, I always give an opinion that is 100% mine. 
post signature

1 comment:

  1. I have not seen this one yet! I do love how they captured Merida's hair!

    ReplyDelete